Het Dreamhouse Flanel laken Flanel Premium

Voeg een elegant tintje toe aan je slaapkamer en kies voor het Dreamhouse Flanel laken Flanel Premium van heerlijk zacht flanel en katoen.

Lekker zacht en verwarmend laken

Geef je slaapkamer een eenvoudige, verwelkomende uitstraling door te kiezen voor het Dreamhouse Flanel laken Flanel Premium. Dit laken heeft een eenvoudige uitstraling en past daardoor bij elk interieur. Het laken is daarnaast lekker zacht, waardoor je er graag op ligt. Het heeft zelfs een verwarmend effect, wat goed van pas komt tijdens koudere dagen. Dit laken heeft een effen neutrale kleur die overal bij past. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en heeft een lengte van 250 cm. Hierdoor past het goed op je bed en kan een deel van het laken zelfs sierlijk langs het bed hangen.

Vervaardigd van flanel en katoen

Het Dreamhouse Flanel laken Flanel Premium is van 100% flanel en katoen gemaakt. Katoen zorgt er hierbij voor dat het laken prettig aanvoelt. Flanel zorgt voor het verwarmende effect. Door deze combinatie van materialen geniet je er keer op keer van wanneer je erop ligt. De stoffen zorgen er ook voor dat je het laken gemakkelijk kunt onderhouden. Zo kun je het op 40 graden wassen. Het is zelfs geschikt voor in de droger. Wanneer het eenmaal is gewassen en gedroogd, kun je het desgewenst meteen terugleggen op het bed. Het laken is immers kreuk- en strijkvrij.

Laken Flanel