Ipswich Grijs

€ 17,95


Beschrijving

House Of Dreams Dekbedovertrek Ipswich Grijs

Een helder wit dekbedovertrek dat aan de bovenzijde in een emmer warmgrijze verf lijkt te zijn gedoopt: dat is House Of Dreams Dekbedovertrek Swich Grey! De grijze strook ziet er nice & cosy uit en geeft het dessin een speelse uitstraling. De grijze accenten komt ook terug op de bijpassende kussenslopen. Een microvezel dekbedovertrek waaronder je iedere ochtend met plezier zult ontwaken.

Aangestikte instopstrook

Dit dekbedovertrek heeft wat extra lengte en is daarmee geschikt voor dekbedden van zowel 200 cm als 220 centimeter lang. Aan het voeteneinde zit een aangestikte instopstrook die je onder het matras kunt stoppen.

Dekbedovertrek van microvezel

House Of Dreams Dekbedovertrek Swich is vervaardigd van microvezel. Dit is een synthetisch materiaal dat ook wel 'microfiber' of 'micropercal' wordt genoemd. Microvezel soepel en zacht aan, zoals je van beddengoed mag verwachten. Daarnaast is het gemakkelijk in het onderhoud: het materiaal droogt snel en is niet erg geneigd te kreuken. Eigenschappen die het regelmatig verschonen van je beddengoed toch een stukje gemakkelijker maken. Last but not least: een dekbedovertrek van microvezel is zeer voordelig in de aanschaf. Ideaal wanneer je graag en vaak een nieuw dekbedovertrek op je bed legt.