Panther Jewels / Brown Dekbedovertrek

€ 24,95

Beschrijving

Sleeptime Dekbedovertrek Panter Jewels Brown

Je slaapkamer is een bijzondere plek in je huis, het is een plek waar je ontspant en tot rust komt. Met dit mooie dekbedovertrek uit de Sleeptime collectie creëer je eenvoudig die fijne sfeer. Combineer het bedtextiel met mooie accessoires zoals een sierkussen of sprei. De bijpassende kussenslopen die voorzien zijn van dezelfde print, maken het geheel compleet. Je krijgt ongetwijfeld zin om naar bed te gaan met dit Sleeptime overtrek.

Gemengd Katoen:

Gemengd katoen wordt steeds vaker gebruikt om dekbedovertrekken van te maken. Gemengd katoen bestaat over het algemeen uit een samenstelling van katoen en polyester. Van beide materialen worden de beste eigenschappen gebruikt. Het katoen zorgt er voor dat het dekbedovertrek vocht goed opneemt, ademt valt relatief soepel. De polyester zorgt er voor dat het overtrek vrijwel strijkvrij is en de kleur goed vasthoudt. Door het combineren van de materialen zijn de dekbedovertrekken relatief goedkoop.

Waarom een Sleeptime dekbedovertrek?

Sleeptime dekbedovertrekken zijn gemaakt van gemengd katoen. Deze stof voelt heerlijk zacht en soepel aan, is strijkvrij en niet duur in aanschaf. Er komen ook geregeld nieuwe modellen uit van Sleeptime zodat er ook altijd wel iets tussen zit waar iedereen een keus uit kan maken. Sleeptime overtrekken geven je slaapkamer een totaal nieuwe 'Look' en natuurlijk een comfortabel slaapcomfort. Uiteraard zijn de Sleeptime overtrekken voorzien van handige drukknopen. Kruip lekker onder dit mooie Sleeptime dekbedovertrek en droom heerlijk weg.