Rainbow Multi

vanaf € 14,95


Beschrijving

Sleeptime Dekbedovertrek Rainbow Multi

Dit Sleeptime Dekbedovertrek Rainbow Multi maakt de slaapkamer een stuk gezelliger! Op het overtrek is van alles te zien! Van mooie mandala's kleurrijke strepen en speelse stippen. Dit overtrek geeft je elke ochtend een glimlach op je gezicht.

Gemengd Katoen

De overtrekken van Sleeptime worden gemaakt van gemengd katoen, dit is katoen gemengd met een andere materiaalsoort. Meestal wordt polyester gebruikt voor gemengd katoen, deze keuze heeft Sleeptime ook gemaakt voor de Elegance collectie. En niet zonder reden! Want polyester heeft de vieze naam die het gekregen heeft niet verdiend.

Bij polyester denk je al snel aan een glibberige stof waar je jezelf al snel blauw onder zweet. En ja, als een overtrek voor 100% bestaat uit polyester, dan is die kans ook meer aanwezig. Maar, katoen met een deeltje polyester is juist een fijne combinatie! De stof neemt nog steeds goed vocht op en ademt goed. Dit komt door het katoen. Maar de stof is ook strijkvrij, valt mooi om je bed en de kleuren blijven langer behouden. Dít komt door het gebruikte polyester. Dus van beide materialen krijg je het beste in huis.

De overtrekken zijn gemaakt van 80% katoen en 20% polyester. Dit is precies de goede verhouding voor een overtrek van kwaliteit dat de voordelen van zowel katoen, als polyester optimaal benut.

Productkenmerken:

- Merk: Sleeptime
- Inclusief 1 of 2 kussenslopen van 60 x 70 cm
- Materiaal: Polyester - Katoen
- Geschikt voor alle lengte maten
- Kreukendherstellend dankzij toevoeging polyester