Silk Red

€ 19,95


Beschrijving

Productbeschrijving

Satin Uni Rood dekbedovertrek

Pure luxe. Chique en stijlvol. Het rode dekbedovertrek van satijn geeft jouw slaapkamer de uitstraling van een paleis.

De feel en look zorgen in de slaapkamer voor een tikkeltje spanning en de sensatie mag je er zelf bij bedenken. De aanblik van het satijnen dekbedovertrek brengt in elk geval glans in je ogen.

Weet je waar het satijnen dekbedovertrek rood perfect mee te combineren is? De glanzende en fijne stof past prachtig bij een fluwelen bed. Dat is een van de ultieme combinaties, maar satijn past eigenlijk overal bij.

Als je onder het overtrek glijdt, ervaar je de zachtheid en comfort van de soepele stof. De binnenkant van het taupe dekbedovertrek van satijn bestaat uit microfiber. Daarom glijd je niet je bed uit, maar blijf je lekker liggen.

Gelukkig maar, want je wilt natuurlijk heerlijk slapen onder het eenpersoonsdekbedovertrek, tweepersoonsdekbedovertrek of overtrek voor je lits-jumeaux. Slaap lekker.


Product details dekbedovertrek Satin Uni Rood

  • Instopstrook: Flessenhals
  • Materiaal: 80% Satijn/20% polyester
  • Kwaliteit: 100 gsm
  • Wasvoorschrift: Wasbaar op 40 graden
  • Geschikt voor de droger: Ja, op lage stand
  • Certificaten: BSCI, Oekotex
Benefits (voordelen)

Doordat satijnen kussenslopen gladder en soepeler aanvoelen in tegenstelling tot katoenen slopen, zorgt dit ervoor dat uw haar minder droog aanvoelt en haarpunten minder splijten! Ook houdt het beter de rimpelvorming tegen, vouwen in het gezicht na het slapen en overtollige talgproductie! Doordat de talgproductie geremd wordt, zult u ook minder last krijgen van vettig haar.

Belangrijk bij deze dekbedovertrekken en slopen is het onderhoud. Satijn is erg fragiel en kan beschadigd raken tijdens het wassen in een wasmachine. Wasbaar op max 40 graden.

Daarnaast is het dekbedovertrek vocht absorberend, anti allergisch en strijkvrij.