Soft Roses Pink

vanaf € 14,95


Beschrijving


Sleeptime Dekbedovertrek Soft Roses Roze -

Met dit Sleeptime dekbedovertrek Soft Roses geef je je slaapkamer een geweldige facelift! Op het dekbedovertrek staan bomen, bloemen en vogels afgebeeld en voordat je het doorhebt waan je je voor de volle 100 procent in de natuur. Het Sleeptime dekbedovertrek Soft Roses heeft een mooie kleur die goed gecombineerd kan worden. Wij leveren bij dit dekbedovertrek 2 bijpassende kussenslopen (60x70) erbij. Door deze kussenslopen wordt het helemaal een compleet geheel.

Sleeptime Elegance

Sleeptime Elegance dekbedovertrekken zijn dekbedovertrekken die bestaan voor 80 procent uit katoen en voor 20 procent uit polyester. Dankzij het gebruik van dit materiaal is het dekbedovertrek kreukherstellend, ademend en valt het lekker om je heen.

Een Sleeptime Elegance dekbedovertrek heeft standaard een instopstrook van 20cm over de gehele breedte van het overtrek. Het dekbedovertrek heeft een lengte van 220cm en is hierdoor dus geschikt voor een dekbed van 200cm en 220cm lang. Bij een dekbed van 200cm heb je dus 20cm extra aan instopstrook (totaal 40cm)

Handige tips

Om optimaal te kunnen blijven genieten van uw Sleeptime Elegance overtrek is het verstandig om de volgende adviezen op te volgen:

- spoel het dekbedovertrek voor de eerste keer goed met koud water;
- was het overtrek niet in een te volle trommel;
- was het overtrek binnenste buiten;
- na het centrifugeren, het dekbedovertrek hangend laten drogen;
op deze manier droogt het dekbedovertrek mooi glad op.
- gebruik geen wasmiddel met bleekmiddel;
- het is voldoende om het dekbedovertrek op 40 graden te wassen.