Tresors White

€ 14,95


Beschrijving


Prachtig overtrek met schattige strikjes en de tekst in witte sierlijke letters: 'Crésors Anciens, Passion'. Het overtrek geeft daardoor een luxe, maar ook unieke uitstraling aan je slaapkamer. Breng positieve energie in je slaapkamer met dit rustgevende dekbedovertrek. Je kunt dit overtrek gemakkelijk combineren en het staat leuk in elk interieur. Wordt geleverd met bijpassende kussenslopen die het beddengoed een complete uitstraling geven.

Het Sleeptime Dekbedovertrek Tresors White is strijkvrij en is daardoor makkelijk te onderhouden. Het overtrek is gemaakt van 80% Katoen en 20% Polyester en voelt daardoor comfortabel aan. Je zult gegarandeerd van een welverdiende nachtrust genieten met dit prachtige dekbedovertrek. Voorzien van een instopstrook over de gehele breedte.


Waarom een Sleeptime Dekbedovertrek?

Sleeptime So Solid Cotton dekbedovertrekken zijn gemaakt van 80% katoen & 20% Polyester. Deze stof voelt heerlijk zacht en soepel aan, is strijkvrij en niet duur in aanschaf. Er komen ook geregeld nieuwe modellen uit van Sleeptime zodat er ook altijd wel iets tussen zit waar iedereen een keus uit kan maken. Sleeptime dekbedovertrekken geven je slaapkamer een totaal nieuwe 'Look' en natuurlijk een comfortabel slaapcomfort.