Vintage Bridge Cream

vanaf € 17,95


Beschrijving

Sleeptime Dekbedovertrek Vintage Bridge geeft je slaapkamer een charmante of chique sfeer. Dit dekbedovertrek en de kussenslopen zijn uitgevoerd met een prachtige afbeelding van een brug wat de set een mooie uitstraling geeft. Je kunt het Sleeptime Dekbedovertrek Vintage Bridge gemakkelijk combineren met haast elke interieurstijl.

Het Sleeptime Dekbedovertrek Vintage Bridge is gemaakt van 100% zacht katoen. Het voelt hierdoor heerlijk zacht en comfortabel aan op de huid. Een goede combinatie die bijdraagt aan een heerlijk nachtrust. Vanwege het kwalitatieve materiaal kun je het geheel jaar door genieten van dit dekbedovertrek. Bovendien heeft dit Sleeptime Dekbedovertrek Vintage Bridge een handige sluiting met drukknopen. Het blijft dus altijd netjes om je dekbed zitten en glijd er niet af.


Waarom een Sleeptime Pure Cotton Dekbedovertrek?

Sleeptime Cotton dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% katoen. Deze stof voelt heerlijk zacht en soepel aan, is strijkvrij en niet duur in aanschaf. Er komen ook geregeld nieuwe modellen uit van Sleeptime zodat er ook altijd wel iets tussen zit waar iedereen een keus uit kan maken. Sleeptime dekbedovertrekken geven je slaapkamer een totaal nieuwe 'Look' en natuurlijk een comfortabel slaapcomfort. Uiteraard zijn de Sleeptime Pure Cotton dekbedovertrekken voorzien van handige drukknopen. Sleeptime Dekbedovertrek Vintage Bridge is een Eyecatcher is uw slaapkamer.