Dreamhouse Double Jersey Hoeslaken

Met dit Double Jersey hoeslaken van Dreamhouse verleng je niet alleen de levensduur van je matras, maar het beschermt je matras tegen bacteriën en neemt het vocht op wat je verliest tijdens het slapen. De hoeslakens zijn gemaakt van kwalitatief goed katoen.

Comfortabel basis beddengoed

Dit zachte en ademende hoeslaken van Primaviera Deluxe is het perfecte basisbeddengoed, dat natuurlijk niet mag ontbreken in je linnenkast! Een hoeslaken is een laken dat als een hoes om het matras past. Het hoeslaken heeft een neutrale kleur en is uitstekend te combineren met al je beddengoed. Het is geschikt voor matrassen tot 40 cm dik vanwege de hoekhoogte van 40 centimeter. Het laken heeft bovendien een goede pasvorm en blijft netjes op z’n plek dankzij het elastiek rondom. Dit hoeslaken is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Vervaardigd van 100% jersey-katoen

Voor het Dreamhouse Double Jersey Hoeslaken is er 100% jersey-katoen gebruikt. Hierdoor voelt het heel zacht en aangenaam aan. Jersey katoen heeft een absorberende en ventilerende werking, wat ervoor zorgt dat het snel vocht opneemt. Hierdoor draagt het hoeslaken bij aan de hygiëne en je hebt op ieder gewenst moment een droge en frisse slaapomgeving. Daarnaast zorgt het ervoor dat je jarenlang kunt genieten van je hoeslaken zonder dat de kwaliteit minder zal worden.