Fur / Taupe Dekbedovertrek 2 Persoons + 2 Kussenslopen

€ 15,95

Beschrijving

Dreamhouse Fur Taupe Dekbedovertrek

Claim je plek met dit Dreamhouse Fur Taupe-dekbedovertrek! Dit knusse dekbedovertrek heeft een mooie uitstraling. Dit zorgt voor een liefdevolle sfeer in de slaapkamer. Dit Dreamhouse Fur Taupe-dekbedovertrek is echt een overtrek om lekker samen onder weg te kruipen.


Landelijk en stoer, een dierenvel behoort tot de vele trends op interieurgebied. Breng deze trend naar de slaapkamer met dit leuke Dreamhouse Bedding Fur dekbedovertrek. Het ontwerp bevat het dessin van een dier, uitgewerkt in de kleuren bruin, taupe en wit. De andere zijde is vervaardigd in effen bruin. Het stoere dekbedovertrek past goed binnen een landelijke stijl, maar komt ook goed tot zijn recht binnen een industriele slaapkamerstijl.


Voor het Dreamhouse Bedding Fur dekbedovertrek is er gekozen voor 100% katoen. Een ademende stof met uitstekende luchtdoorlaatbaarheid. Katoen is een zeer duurzaam materiaal, het is sterk en stevig en gaat voor lange tijd mee. Aan de onderzijde van het dekbedovertrek bevinden die handige drukknopen, deze vergemakkelijken het opmaken van het bed én voorkomen het wegglijden van het dekbed.