Scandy

vanaf € 17,95


Beschrijving

Dekbedovertrek DreamHouse Katoen Scandy Grijs

Het dekbedovertrek ‘Scandy’ van DreamHouse Pure Cotton is een dekbedovertrek uit de ‘Scandinavian Bohemian’ collectie. Het simpele en strakke uit de Scandinavische stijl wordt gecombineerd met de warmte en motieven uit de Bohemian stijl.

Als basis is het dekbedovertrek voorzien van een achtergrond in verschillende grijstinten. De kleuren lopen in elkaar over en zorgen zo voor een prachtig geheel. Het heeft wel wat weg van een betonlook of misschien een grijs wolkendek.

De kussenslopen zijn voorzien van een deel van het ontwerp van het dekbedovertrek. De achterkant van het dekbedovertrek is voorzien van dezelfde print als de voorkant en hierdoor aan beide kanten te gebruiken.

Dit prachtige dekbedovertrek van DreamHouse Pure Cotton is gemaakt van 100% katoen. Katoen is een natuurlijk product, wat vocht goed opneemt en goed ademt. Daarnaast voelt het ook lekker koel aan en is daardoor erg geschikt voor de warmere nachten.

DreamHouse Pure Cotton staat voor prachtige dessins op goede kwaliteit katoen..

Dekbedovertrekken van DreamHouse Pure Cotton zijn voorzien van een instopstrook over de gehele breedte van het dekbedovertrek. De instopstrook is voorzien van handige drukknopen die voorkomen dat je dekbed eruit kan glijden. De dekbedovertrekken zijn standaard 220 cm lang.


Wasvoorschriften


  • Het dekbedovertrek kan worden gewassen in de wasmachine. Maak gebruik van het gewone programma met een maximale temperatuur van 40° C en centrifugeer op lage toeren.
  • Het dekbedovertrek mag niet worden behandeld met chloor en / of bleekmiddel. Maak alleen gebruik van wasmiddelen voor de gekleurde en fijne was.
  • In principe niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik ook geen vlekkenverwijderaar, hier is het dekbedovertrek ook niet tegen bestand.
  • Bij het strijken van dit dekbedovertrek, niet een hoge stand gebruiken, dit kan het dekbedovertrek beschadigen. Strijk maximaal op een temperatuur van 150° C.
  • Het dekbedovertrek mag in de wasdroger gedaan worden, maar niet op hoge temperaturen.